hemresa

nu sitter jag i bilen och är påväg hem. jag har precis varit inne på Ullared och åkt iväg så jag har inte åkt i bilen så länge. snart ska vi stanna och äta. en liten tidig lunch. när jag kommer hem ska jag nog packa upp mina saker och sen ska jag gå ut och greja lite med Fiona och dom andra djuren.
men som sagt jag har inget mer att säga så nu blir det hejdå. jag kanske bloggar senare.
HEJDÅ!! <3<3<3<3

Tjenamoss ♥

hejsan nu sitter jag i husvagnen har precis ätit en munk. imorse gick jag till Ullared då och köpte lite kläder och sånt. jag köpte två par jeans och ett par shorts. två tröjor och en mysig kofta. ikväll ska jag grilla eller ja pappa ska börja tända grillen snart så fort han köpt lite olja :D. tidigt imorgon bitti åker vi hem, ska bli skönt. men ikväll ska vi titta på en film som vi köpt. Savannens hjältar heter den. Jim måste ju kunna titta på film också och sen ska bara jag, mamma och pappa titta på en film när Jim gått och lagt sig. vet inte vad den heter men ska nog bli bra ändå :).
men nu har jag inget mer att säga så jag säger hejdå <3<3<3<3 :D:D:D:D

Ullared

tjena nu sitter jag i min husvagn och slappar lite. har varit inne på Ullared och småshoppat lite. ska shoppa lite mer imorgon. mina föräldrar hämtade mig lite tidigare ifrån skolan idag så att vi skulle komma hit medans det fortfarande var ljust. men tidigare idag var jag nere på den skolan som jag ska börja i på hösten, Dalbo. dom andra skolorna som också ska börja där var också där. vi fick lite information och fick reda på reglerna där också. sen fick vi tre små lektioner i språkena som vi får välja mellan, det var spanska franska och tyska. jag tycker att spanska var roligast och ska nog välja det. :)
aja men nu ska jag gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon. :)
så godnatt <3<3<3<3<3

RSS 2.0