Sofie :)

hej nu är jag hemma hos sofie och ska snart åka till fotbollen. Jag hinner inte att rida idag, men det gör jag imorgon.


Tjaba

hejsan allihopa jag har bestämt mig att jag inte ska cykla till bussen mer på mornarna för jag frös så mycket att jag nästan tappade näsan av kylan men nu sitter jag med min dator i värmen. sen efter skolan så frös jag lika mycket som på morgonen när jag cyklade hem till huset. nu på eftermiddagen så har jag fixat mat åt alla djur och mockat hos hästarna så det blir rent och fint och så att dom blir glada. snart så kommer min morbror och kanske min kusin. ikväll ska jag titta på julkalendern den är rätt så bra faktiskt

Men nu får jag säga hejdå!!:)

Tomteparad

Hallå nu är min syster och hennes pojkvänn här och hälsar på. Vi pratar lite och ska snart äta mat. imorse gick min mamma och kollade våran skogshage för att kolla så att den är hel eftersom vi ska släppa in hästarna i den så nu går dom där och Fiona skötte jag om innan vi släppte ut dom i hagen och sen spahg hon och dom andra runt i hagen och gjorde små glädje skutt. ikväll ska vi gå på tomteparaden i brålanda fast vi stannar hemma om det blåser och regnar för mycket så jag hppas att på att det ska lugna ner sig lite:)




Här är ne bild som jag har målat på Fiona på datorn

Hejdå

hejhej

tjaba nu är jag tillbaka och just ni tittar jag på hellenius hörna och har precis tittat på idol. Förut tog jag in hästarna. Dom får ju vara inne varje kväll. men nu så tittar jag alltså på hellenius hörna och sen så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Kanske läsa:)    hejdå

Hejsan

Hallå nu är jag med Emma! :)
vi sitter framför datorn å grejar lite. När vi kom hem fick vi gå och hämta våran shettis Fantasie hos grannen för hon hade rymt. åå snart ska vi äta pannkakor :) Mums!
Hej då bloggar sen kanske ;)

hej♥

hej allihopa nu har jag precis kommit hem fråm att jag har spelat fotboll och nu sitter jag och kollar lite på tv. jag har tyvär inte hunnit rida idag men jag rider imorgon istället och Fiona mår nog bra av att vila lite också.


                                                                                                                            

RSS 2.0