Tjena

Hej! nu har jag inte kunnat vara inne på internet igen för den där lilla stormen gjorde så att det krånglade lite men nu ska det vara bra igen.

Aja nu lysnar jag på lite musik iallafall. Fiona har jag longgerat lite idag och hon var jätte duktig.

Hejhej! ♥

Hej!
Nu är jag hemma hos Ida! ( Idahjansson.blogg.se ) Jag ska sova över.. :) Våra föräldrar är ju på en dans.. tror den heter Flamingo nånting ;)
Jaja!
Ida har hjälpt mig med bloggen. Tycker den blev mycket snyggare! Vad tycker ni? :)
Ska försöka uppdatera mer :) ♥
Men jag har inte kunnat skriva så mycket för jag har typ haft dataförbud.. :/ Men nu är jag tillbaka! ^^

Vi har fotat.. :)
Jaja nu ska vi äta godis! :D
Kram Jenny ! ♥

Sjuk

Hallå jag var inte inne på bloggen igår för att jag orkade inte riktigt greja med datorn, men nu liggerv jag och tittar på tv och Fiona har precis ätit upp sin frukost med dom andra hästarna Fantasie, Krokus och Frej. Ni hörde att vi har två hästar till. Ja Krokus är 1 1/2 hon fyller år i mars och hon är en tinker. Frej är 15 år och han är en fjording. Han är väldigt stark också. Jag har tyvärr ingen bild på dom men det kommer snart.:)

Farsdag

Hejsan nu sitter jag och tittar på tv men idag har jag haft fullt upp med att firs farsdag på olika håll. Först har jag firat min pappa sen på eftermiddagen åkte jag och min familj till min morfar och morfar för att fira min morfar. Tyvärr har jag inte kunnat rida idag för jag är sjuk. Så jag kan inte åka till skolan imorgon. Lite synd för det är TFM alltså Tid För Måluppfyllelse, och på den lektionen har jag slöjd. Men nu ska ni få se en bild på något annat än en häst för ni ska få se min kanin Grånos. Här kommer han:) 




Det här är min kanin Grånos, gullig bild va

Så det var allt för idag. Hejdå


phu!!

Ja precis vad rubriken säger PHU!! Ni skulle sett Fiona när hon kom in från hagen hon var ju lerig från topp till tå, ja här får ni se hur hon såg ut:)



Ja detta är lilla Fiona från hagen.( hon har sett VÄRRE ut!!!

det är sant

Hallå

Hejsan nu har jag precis ätit fruost och sitter lite framför tv:n. Senare ska jag ut och rida. jag hade tänkt att jag skulle rida i paddocken med Fiona. Hoppa lite och trna lite dressyr. Men nu ska jag iallafall ta det lite lugnt. Vi ses senare idag. Det blir ingen bild nu utan den kommer senare:)

HEJ!!

Hallå nu har jag precis kommit hem från skolan och ska ut och rida:) Ikväll ska jag och min familj fira min pappa. Vi firar farsdag lite i förväg. Senare ska jag på skoldisko med mina kompisar, fyran och femman så jag går alltså i sexan. Nu ska ni få se en bild på mig också:)och hästar såklart!!




Det här är alltså jag:D Bilden är från när jag var på Kreta åp semester:)


 


Det här är min gamla häst som jag hade när jag var liten. Hon heter Fantasie men kallas Fanta. Ni kanske till och med ser att det står fantasie på en liten namn skylt längst ner till höger.

okej vi kanske ses senare idag:):):)♥

tjena:D

hejsan nu har jag kommit hem från fotbollen innan det var jag i vänersborg och spelade fiol i en orkester på musikskolan. Tyvärr så hann jag inte rida idag för att jag kom hem för sent men jag får rida imorgon istället:) jJag kan inte skriva så mycket mer idag för min syster har kommit hem från Skåne. Men ni kan iallafall få se en bild till på Fona.




Här har Fiona precis fått godis och vill gärna ha lite mer:)

Okej då ses vi imorgon:) 

Hej!:)

Hej jag heter Jenny, i denna bloggen skriver jag om mitt liv och speciellt om hästar. Min häst heter Fiona som ni kanske
redan har märkt på namnet^^



 


Det här är min häst Fiona


Nu ska jag gå och lägga mig:D GOD NATT:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0